U kunt bij ons ook terecht voor geschenk-pakketten. Bijvoorbeeld als origineel cadeau voor een verjaardag, jubileum of afscheid. Maar ook voor de feestdagen een uniek kerstpakket.

 

In onze pakketten verwerken we zoveel mogelijk volgens uw wens, en voor de prijsklasse die U aangeeft.

We hebben een keur aan produkten die we kunnen gebruiken om een gevarieerd pakket samen te stellen. Zoals wijnen, bieren, mosterd en andere kaasdipjes, jam, ontbijtkoek,  snoepjes, nootjes, sappen, enz.  En natuurlijk onze zelfgemaakte kaas, in vele smaken, bolletjes of van het stuk.

Kaasmandje jaarboerderij
Boot kaasmandje kaasboerderij

Deze pakketten kunnen we maken in een doos, maar ook op een dienblad, in een mand of kist, op een plankje, in een vergiet of koffer enz, enz.

Een pakketje dient U altijd even van te voren bestellen. U kunt bv. ook even langskomen (zie openingstijden) en het pakket een uurtje later ophalen.

Wilt U een groot aantal babykaasjes tegelijk, laat het ons op tijd weten. I.v.m. de rijpingstijd  hebben we daar 4 weken voor nodig.

Voor de kerstpakketten hebben we in november een “showroom” ingericht. U kunt dan op afspraak deze bezoeken en in alle rust iets uitzoeken of samenstellen. Mocht U geïnteresseerd zijn, neemt u contact op.

kaaspakketje kaasboerderij