Ons bedrijf is gelegen in Made, gemeente Drimmelen. De groen-blauwe gemeente, zoals ze die hier noemen. Het groen is nog volop aanwezig in de ruime polders rondom de 6 dorpskernen, welke hoofdzakelijk agrarisch gebruikt worden. Het blauw symboliseert het vele water. Zoals in Drimmelen de grootse jachthaven en in Lage Zwaluwe een kleinere jachthaven, die d.m.v. de Amer met elkaar verbonden zijn. En nog een mooi haventje in Terheijden, waar je je met het fietspontje over kunt laten zetten naar de Haagse Beemden (al waar U ons jongvee kunt bekijken).

 

Het nationaal park De Biesbosch, natuurgebied De Worp, de Houtse Linies, de Binnenpolder van Terheijden. Stuk voor stuk gebieden waarin natuur en landbouw met elkaar is verweven. Mooi om in te wandelen of te fietsen. Er zijn diverse fietsroutes die langs ons bedrijf liggen bv; de Amerlanden-route  en de Historische fietsroute 143815 van Route.nl

Als onze winkel geopend is, kunt U gerust eens aankomen.
In het nabij gelegen natuurgebied de Worp kunt u met huifkar rondgereden worden. De Biesbosch leent zich uitstekend voor een rondvaart. Voor de vele mogelijkheden in onze gemeente kijkt u onder “links”op deze site.

 

Rondom onze gemeente is het ook zeer de moeite waard. De stad Breda, of Oosterhout, en het vestingstadje Geertruidenberg bieden tal van bezienswaardigheden.