Natuurlijk kunt U een standaard excursie uitbreiden. Mocht U specifieke wensen hebben; zet het op de mail. Wij bekijken dan uw wensen en proberen mee te denken in de uitvoering daarvan.

Enkele ideeën;

  • Broodje: U kunt bij uw excursie als extraatje boeken; een broodje kaas of een typisch brabants worstenbroodje met koffie en thee. Of een schaal belegde broodjes. Prijs op aanvraag. 
  • Boerenlunch: Deze serveren wij U in onze sfeervolle ontvangstruimte op de voormalige  hooizolder. Bijzonder uitgebreid, met onder andere      soep vooraf, diverse soorten  vlees en vleeswaren, kaas, zoet, een gekookt ei en een toetje. Hierbij kunt U   koffie/thee, melk, en karnemelk drinken.
  • Knapzak route lopen; U ontvangt van ons een kaart met daarop wandelroutes in verschillende afstanden. Deze routes voeren door de Binnenpolder en langs onze koeien over het wandelpad wat we enkele jaren terug hebben aangelegd. U krijgt een goed gevulde knapzak mee, met oa broodjes en een flesje sap. Mooie plekjes genoeg om deze te nuttigen.
  • Kaasfondue; na een rondleiding lekker eten met brood, groente, fruit en vlees wat je doopt in de kaasfondue.

Voor prijzen e.d. kunt U het beste contact met ons opnemen, zodat we een offerte op maat kunnen maken.Voor combinaties  zoals met varen, boerengolf, of andere bezienswaardigheden; kijk op onze pagina met links.Ook uw vergadering in combinatie met een excursie is mogelijk. In onze ontvangstruimte kunt U gebruik maken van beamer, groot scherm, flipover, wifi, enz.

Kaasboerderij made fondue