In de winkel op onze boerderij helpen wij U graag. Wij bieden authentieke produkten, die voldoen aan de hedendaagse kwaliteitseisen. Maar daarnaast proberen wij U ook te voorzien in eerlijke informatie omtrent deze ambachtelijke produkten.

Wat is er zoal te koop in onze winkel?

*Natuurlijk de zelfgemaakte boerenkaas, van jong tot oud, babykaasjes en diverse kruidenvarianten. Waarvan een aantal vast in ons assortiment ,maar ook tijdelijke smaken welke afhankelijk zijn van seizoen of evenement. Onze trots is de Paprikaas en Biesboschkaas welke U alleen bij ons kunt kopen! En bij tijd en wijle ook May’s Heet

Ook voor magere kaas, geiten- en schapenkaas, verse kaas , roodkorst, witschimmel en blauwschimmel kunt U bij ons terecht.

*Boerenzuivel betrekken wij van andere zuivelboerderijen. Vast in ons assortiment; roomboter, melk, chocolademelk, karnemelk, karnedrank, diverse soorten yoghurt, vla,  en pappen en bavaroises.

*boerderij-ijs komt rechtstreeks van IJsboerderij Dilven in Made. Zij maken voor ons diverse soorten roomijs en sorbetijs. De kleine ijsjes om meteen op te eten, komen van Zonzeel Zuivel uit Terheiden.

*En verder  streekproducten als wijn, bier, biologisch meel van Hermus, sappen, sausjes, worstenbrood, koek, bonbons; teveel om op te noemen.

*Cadeautjes;, kaasgereedschap en natuurlijk;

*Geschenkmandjes, met iets van het bovenstaande er in. We hebben meestal diverse pakketjes klaarstaan. Wilt u iets naar eigen wens samengesteld hebben, dan dient u deze vooraf te bestellen.

 

Onze winkel is geopend:

Woensdag        13.30 – 17.00 uur

Vrijdag              9.00 – 12.00 uur   13.30 – 17.00 uur

Zaterdag           9.00 – 12.00 uur   13.30 – 17.00 uur

 

Als  U  een excursie boekt, is de winkel voor uw groep ook geopend.

Dit staat dus los van de winkeltijden